Η Πνευματική Καθοδήγηση βοηθά τον άνθρωπο να ανακαλύψει την πνευματική του υπόσταση και να πραγματοποιήσει το σκοπό της ύπαρξής του πάνω στη γη, με το δημιουργικότερο και ασφαλέστερο τρόπο.

Όταν ο άνθρωπος ανακαλύψει την πνευματική του υπόσταση, έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή του και να οδηγηθεί σε ένα φωτεινό δρόμο, όπου όλα τα προβλήματα γίνονται πιο εύκολα, οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται καλύτερες, τα συναισθήματά του βρίσκονται σε ισορροπία και η ζωή του αποκτά ποιότητα και νόημα. Με τη βοήθεια της Πνευματικής Καθοδήγησης ο άνθρωπος μπορεί να βρει τον ιδανικό δρόμο που θα τον οδηγήσει στη χαρά, την ευτυχία και την ευημερία. Όταν ο άνθρωπος ζει σε κατάσταση ευημερίας είναι πραγματικά χρήσιμος σε όλη την ανθρωπότητα. Έτσι απόλυτα ευτυχισμένος, συντονίζεται με το ρυθμό του σύμπαντος και πραγματοποιεί το Θεϊκό σχέδιο, εκπληρώνοντας το σκοπό της ύπαρξής του πάνω στη γη.

Τα βήματα της πνευματικής καθοδήγησης είναι απαραίτητο να χαρακτηρίζονται από Θεϊκή συγχρονικότητα.

Έτσι μηνύματα αγγελικών και αστρικών υποστάσεων εναρμονίζονται με τις ανάγκες μας. Φωτεινές ενδείξεις που προέρχονται από καθοδηγήσεις αναληφθέντων δασκάλων, γίνονται δρόμοι να τους διαβούμε.

Ας ανακαλύψουμε την πνευματική μας υπόσταση, για να βιώσουμε την τελειότητα της ολοκληρωμένης ύπαρξής μας πάνω στη γη. Ας νιώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά κάθε στιγμή, πνευματικές υποστάσεις μας καθοδηγούν στο δρόμο του φωτός, της σοφίας και της αγάπης. Με αυτόν τον τρόπο η ζωή μας κατακλύζεται από ανώτερα συναισθήματα.

Ευλογία, ευδαιμονία, αγάπη, ευγνωμοσύνη, σοφία, χαρά, πληρότητα και γαλήνη ας είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν όλους τους ανθρώπους, έτσι ώστε όλοι μαζί, να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη δόνηση της γης και κάθε πηγή σκότους να πλημμυριστεί με φως και αγάπη...

Last Updated ( Friday, 02 November 2012 18:28 )